Αν συναντάτε αυτόν τον αριθμό συχνά είναι προμήνυμα πως σας έρχεται η απόλυτη επιτυχία!


1

Πολλές φορές με ρωτάτε για αριθμούς που συναντάτε στον δρόμο, στον αριθμό ενός σπιτιού, για διψήφιους που βλέπετε στο τηλέφωνο σας (στα δευτερόλεπτα), αριθμούς σε μια πινακίδα αυτοκινήτου, και θέλετε να ερμηνεύσετε την ενέργεια των αριθμών , για να δείτε τι μήνυμα θέλουν να σας δώσουν οι αριθμοί με την σοφία τους!

Ε λοιπόν, σκέφτηκα να σας δώσω μερικές πληροφορίες για κάποιους διψήφιους , πολύ ιδιαίτερους αριθμούς που σύμφωνα με την Χαλδαϊκή αριθμολογία (και όχι μόνο) ανήκουν και αυτοί στην κατηγορία των Κύριων αριθμών, πέρα από τους 11, 22 και 33 που έχουμε αναλύσει σε παλαιότερο άρθρο.

Οι Κύριοι αριθμοί , να σας θυμήσω είναι οι διψήφιοι τους οποίους δεν ανάγουμε σε μονοψήφιους και αναλύουμε την σημασία τους , ως έχουν.

Η Χαλδαϊκή αριθμολογία μας δίνει επιπλέον στοιχεία , πέρα από αυτά που ήδη γνωρίζουμε για αυτούς τους αριθμούς, οπότε θα τα μοιραστώ μαζί σας παρακάτω, και όσοι από εσάς βλέπετε συχνά συγκεκριμένους αριθμούς , θα μάθετε επιτέλους τι μήνυμα σας «στέλνει» το Σύμπαν!

ΑΡΙΘΜΟΣ 11
Ο 11 στην Χαλδαϊκή αριθμολογία , έχει την θέση του διαισθητικού οραματιστή…
Δηλώνει το ανεπτυγμένο διαισθητικό μυαλό και την ψυχική ενδοσκόπηση. Σαν αριθμός δίνει το προνόμιο της «ευαίσθητης» ονειροπόλησης αλλά και της πραγμάτωσης ταυτόχρονα. Έχει την δύναμη να φανερώνει ότι οραματιζόμαστε , ότι επιθυμούμε, ακόμα κι όταν δεν το αντιλαμβανόμαστε. Τα ταλέντα του σε ότι αφορά καλλιτεχνεία και φαντασία μπορούν να αποκαλύψουν εντυπωσιακά έργα!

ΑΡΙΘΜΟΣ 22
Ο αριθμός 22, είναι ο αρχιτέκτονας …
Σαν αριθμός έχει το κίνητρο να λάβει όνειρα, οράματα και λέξεις και να τα μετασχηματίσει. Δίνει υλική μορφή στο κάθετι και μας κάνει να έχουμε την ευκαιρία να τα δούμε και να τα αγγίξουμε. Η ενέργεια του αριθμού αυτού «εργάζεται» με τους Θεϊκούς νόμους για να δώσει κληροδοτήματα και αφθονία στο επίπεδο της Γης.

22n

ΑΡΙΘΜΟΣ 33
Στην Χαλδαϊκή αριθμολογία ο 33, είναι ο Αρχηγός…
Ένας αρχηγός , όπως έχουμε άλλοστε ξαναπεί , ο οποίος ενδιαφέρεται για την δύναμη της Αγάπης. Ένας ηγέτης γεμάτος πίστη να τα νικήσει όλα με μια τάση αυτοθυσίας στο όνομα της αγάπης, της οικογένειας, και της ανθρωπότητας. Η ενέργεια του 33,είναι να βοηθά σαν άγρυπνος φρουρός στέλνοντας Φως αγάπης!

ΑΡΙΘΜΟΣ 44
Ο αριθμός 44 , είναι ο Θεραπευτής…
Παρομοιάζεται με ένα γιγάντιο γιατρό στους ουρανούς που καταφέρνει να μετατρέψει κάθε αρνηνιτική ενέργεια σε θετική στο πνευματικό σώμα της ανθρωπότητας. Έχει την ιδιότητα να φτάνει στον συναισθηματικό πυρήνα της ανθρωπότητας και να επιφέρει θετικές αλλαγές.

ΑΡΙΘΜΟΣ 55
Ο αριθμός 55 , είναι η Ιδιοφυία….
Είναι το ιδανικό «»μίγμα» κρίσης και εξουσίας, δικαιοσύνης και ιδιοφυίας. Η ενέργεια του αριθμού αυτού «πηγαινοέρχεται» στον δρόμο της φήμης και στην κορυφή των αλλαγών. Έχει την ιδιότητα να υποδηλώνει των κόσμο των αλλαγών και του πνεύματος , χαρίζοντας θετικές και ευεργετικές δυνατότητες στην ανθρωπότητα.

22n1

ΑΡΙΘΜΟΣ 66
Ο αριθμός 66, είναι η Δημιουργική Αγάπη….
Γονιμότητα και ευφορία! Ένας αριθμός που ενώνει όλες τις πτυχές της δημιουργικότητας σε μια αγνή , «καθαρή» ενέργεια. Παρομοιάζεται με ακτίνα λέιζερ γεμάτη δυνατό Φως, που δίνει την δυνατότητα «καρποφορίας» , ανάπυξης , μαζικού καταιγισμού ιδεών και επιφοίτησης !

ΑΡΙΘΜΟΣ 77
Ο αριθμός 77, είναι η Κοσμική Συνείδηση…
Η τέλεια ένωση της λογικής και της μεταφυσικής αλήθειας συνδυάζει το βασίλειο του αριθμού 77, οδηγώντας σε μια πλήρη ισορροπία μεταξύ νόησης και συνείδησης. Συμβολίζει τιην αγνή και «καθαρή» σκέψη αλλά παράλληλα αγνή και «καθαρή» εκδήλωση των σκέψεων αυτών. Ο 77 είναι ο «εγκέφαλος» των πραγμάτων που λειτουργούν σε τέλεια αρμονία!

ΑΡΙΘΜΟΣ 88
Ο αριθμός 88, είναι η Ακέραιη Επιτυχία….
Δηλώνει το «αμόλυντο» μίγμα της αληθινής ταπεινότητας και της καθαρής , «ωμής» δύναμης. Είναι το σύμβολο του Απείρου, το Ying και το Yang. Συμβολίζει τα δύο κυκλάκια του 8 , που ενώνοντας τα , ταιριάζοντας απόλυτα σε 0 μοίρες το ένα με το άλλο. Δηλώνουν την τέλεια ισορροπία σε όλα τα πράγματα στον κόσμο της ύλης.

22n4

ΑΡΙΘΜΟΣ 99
Ο αριθμός 99 , είναι η Απόλυτη Εκπλήρωση…
Ο 99 συμβολίζει τις στιγμές ξαφνικής κατανόησης, την ξαφνική επιφοίτηση, το συναίσθημα ότι η επιθυμία έχει βρει τον δρόμο της υλοποίησης. Η αιφνίδια αναγνώριση της Αλήθειας η οποία αναβλίζει από μέσα μας, επεκτείνοντας και εξομοιώνοντας όλες τις Αλήθειες του συμπαντικού νόμου.

 

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.

 

http://www.healingeffect.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.