Διαμαγνητική Αντλία


Διαμαγνητική Αντλία!!! Ανώδυνη θεραπεία, απολύτως ασφαλής, στοχευμένη.

Ενεργοποιεί την διαμαγνητική ιδιότητα των υγρών (αντίθετη μαγνητική πόλωση στην παρουσία ισχυρού μαγνητικού πεδίου) και τα απωθεί από την περιοχή όπου εφαρμόζεται.

Απομακρύνει το οίδημα απο μερικά λεπτά έως 2-3 συνεδρίες, ανάλογα με τη βαρύτητα του περιστατικού, παροχετεύοντας το υγρό στο λεμφικό σύστημα.

Προωθεί την δραστική ουσία των φαρμάκων (υπό μορφή υγρού, gel ή αλοιφής) εντοπισμένα και σε βάθος μέχρι 7 εκατοστά εντός του σώματος χωρίς διάχυση (λόγω απουσίας ηλεκτρικής πόλωσης) και κατά το 95% της δραστικής ουσίας.

Προκαλεί έντονη ανάδευση (spin) στο ενδοκυττάριο υγρό, ενεργοποιώντας τις χημικές δραστηριότητες του κυττάρου, με αποτέλεσμα την αναζωογόνηση του και ως εκ τούτου, την ταχεία και απολύτως φυσιολογική αποκατάσταση των τραυμάτων.

Διαθέτει σύστημα Ενεργειακής Μεταφοράς, προσαρμοσμένη Ενδοθερμία, Πυκνωτικής / Ωμικής μορφής, με ισχυρή δράση σε μαλακούς και σκληρούς ιστούς κατ’ επιλογή, διαχέοντας την θερμότητα από το εσωτερικό της περιοχής προς την επιδερμίδα, με σκοπό την αύξηση του αναλγητικού αποτελέσματος, καθώς και της ταχύτητας ανάκαμψης των ιστών.

Δημιουργεί εντονότατη ενδογενή, ισότροπο, κυτταρικού τύπου βιοδιέγερση, σε γραμμικούς και λείους μυς, νευρώνες και κύτταρα, κατ’ επιλογή.

Φωτογραφία του χρήστη Σοφία Παπαστεργίου Κέντρο Φυσικοθεραπείας.
Φωτογραφία του χρήστη Σοφία Παπαστεργίου Κέντρο Φυσικοθεραπείας.

sofia

Διαμαγνητικη αντλία!!!! Υπέροχα αποτέλεσματα. Ανώδυνα με διάρκεια. Εμείς το αγαπήσαμε εσείς θα το λατρέψετε!!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.