Μαθήματα ζωής από τον Μπιλ Μάρεϊ


bill_marei01_doctvgr_430-Προσπαθώ να βρίσκομαι πάντα σε εγρήγορση και να είμαι ανοιχτός σε ό,τι μου φέρνει η ζωή. -Το μυστικό είναι να έχεις συναίσθηση του εαυτού σου, του πραγματικού και μοναδικού εαυτού σου. –

Μην αναλώνεσαι στον απολογισμό των σφαλμάτων και των αποτυχιών σου, γιατί δεν πρόκειται ποτέ να κάνεις κάτι πέρα από αυτά. -Όσο πιο χαλαρός είσαι, τόσο καλύτερα θα αποδίδεις σε όλα.

Θα είσαι καλύτερος με αυτούς που αγαπάς, θα αντιμετωπίζεις καλύτερα τους εχθρούς σου, θα είσαι καλύτερος στη δουλειά σου και θα τα πηγαίνεις καλύτερα με τον ίδιο σου τον εαυτό. -Τη φράση «δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα» επιτρέπεται να την πεις μόνο σε ένα κομμάτι πίτσα. –

Ο κόσμος πιστεύει πως είμαι δύσκολος άνθρωπος. Αυτό κάποιες φορές είναι κομπλιμέντο. -Όταν παίζεις με σημαντικούς συμπαίκτες τότε παίζεις καλύτερα και ανεβαίνεις επίπεδο. -Αυτό που ζούμε δεν είναι πρόβα, είναι η ζωή μας. -Η θρησκεία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της ανθρωπότητας. Δεν υπάρχει πόλεμος στην ιστορία που να έχει σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους απ’ όσους η «θρησκεία». -Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να με βγάλουν εκτός εαυτού, όμως καταφέρνουν να είναι αποτελεσματικοί.

Όταν τους πετύχω ξανά κάπου, τους χαιρετώ γιατί τους σέβομαι. -Πιστεύω πως ένα ειδύλλιο πρέπει να έχει αφετηρία τον σεβασμό. -Αν καταφέρεις να φροντίζεις τον εαυτό σου και στη συνέχεια καταφέρεις να φροντίζεις και κάποιον άλλον, τότε έχεις ανακαλύψει το νόημα της ζωής. -Δεν υπάρχουν και πολλά μειονεκτήματα στο να είναι κανείς πλούσιος. -Η ζωή είναι πολύ μικρή! Για όνομα του Θεού, κάνε ό,τι σε κάνει ευτυχισμένο!

Πηγή: SUPERCOMPRESSOR [Πηγή: www.doctv.gr]

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s