Σταματήστε να Ασχολείσθε με την Έλλειψη των Χρημάτων.


gold-207585_640-300x200Έρχεται άλλο ένα μήνυμα, το οποίο αυτή την στιγμή λέει, σταματήστε να ασχολείσθε με την έλλειψη χρημάτων. Όσο εστιάζετε σ’ αυτό, τόσο αυτό θα γίνει μεγάλο και δεν είναι μόνο το ότι έχω να πληρώσω αυτό κι αυτό κι αυτό, όταν έρθει η στιγμή θα το πληρώσετε. Εκείνη την ώρα που επιτρέπετε στον εαυτό σας να βγει να κάνει μια βόλτα, ας είναι το χέρι σας ανοιχτό για να σας έλθει η οικονομική ευημερία.

Μ’ αυτό τον ίδιο τρόπο όμως όταν πάτε μια βόλτα και τρώτε ένα παγωτό, προσπαθήστε να μην είστε πολύ λεπτομερής και αναλυτικός. Σταματήστε να ασχολείσθε με την έλλειψη χρημάτων. Εστιάστε στην αφθονία που ήδη έχετε.

Ωραία, εφόσον λοιπόν κάνετε αυτή την τελετή με τις προθέσεις που είπαμε πριν, απλά επιτρέψτε στο θαύμα να εισέλθει στη ζωή σας. Αυτά εδώ τα σημεία θα έλεγα ότι είναι κλειδιά. Καταγράψτε τα, δοκιμάστε αυτή την άσκηση επίσης. Και ξέρετε, όταν σας λέω για ασκήσεις, ας είναι αυτό που αντανακλάται και νιώθετε στην καρδιά σας ότι είναι κατάλληλο για σας.

Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που αυτή την εποχή, επειδή βιώνουν πάρα πολύ έντονα την μετάβαση και ας πούμε ότι περνάνε αυτά τα χ σημεία για τα οποία έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν, πολλές φορές είναι κατάλληλο να μην κάνουν τίποτα. Αν είναι και αυτό και είσαστε μια απ’ αυτές τις περιπτώσεις, αφήστε μια-δυο μέρες αυτό να βιωθεί μέσα σας. Δεν χρειάζεται πολύ περισσότερες και μετά μπείτε στην διαδικασία της τελετουργίας με τις προθέσεις. Όλα είναι κατάλληλα σας λέω αγαπημένοι και για να έρχεται αυτό το μήνυμα, σημαίνει ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι βιώνουν αυτή την διαδικασία.

Σας λέω ότι όλα είναι κατάλληλα, ότι τώρα είναι αυτή η περίοδος, απλά μην βουλιάξετε πολύ, μην αφήνετε αυτές οι μαύρες νύχτες της ψυχής όπως λέμε να κατακλύσουν όλο σας το περιβάλλον και το είναι σας. Μην κλείνεστε, αφήστε το να υπάρχει, παρατηρήστε το και μετά μπείτε σ’ αυτή την ενέργεια και σ’ αυτή την δράση. Και όσο περισσότερο βρίσκεστε με τον εαυτό σας, τόσο το καλύτερο, γιατί έχουμε τόσο έντονο πεδίο, που όλο και λιγότερο θα υπάρχουν στη ζωή μας, κάτι που είναι καλό να μπορούμε με συνείδηση και επίγνωση να τα βιώνουμε κι αυτά.

Λοιπόν αγαπημένοι μου θα ολοκληρώσουμε την υπέροχη συνάντησή μας, στέλνω την αγάπη μου σε όλα τα υπέροχα σημεία της Ελλάδας και όλου του κόσμου και η Ελλάδα μας –θυμάστε, για όποιον δεν το έχει ακούσει ή διαβάσει ακόμα– είναι από τις πύλες φωτός που και για την επόμενη 100ετία φέρνει αναγέννηση, αναγέννηση φωτός. Λοιπόν αγαπημένοι, χάρηκα για την σύνδεσή μας, καλή επιτυχία σε όλα τα υπέροχα που δημιουργείτε και μέχρι την επόμενη φορά φιλιά πολλά.

(Το Κείμενο αυτό είναι από τη σειρά Ανοιχτών Webinars της σχολής μας «Η Τέχνη της Δημιουργίας«, για τον Αύγουστο του 2013. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε ολόκληρο και από το κανάλι μας στο YouTube.)

http://www.anagenis.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s