10 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ


Πίνετε πολύ νερό

Ένα από τις μεγαλύτερες ενεργειακά αδυναμίες που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ότι είναι αφυδατωμένοι. Πίνουμε πολύ καφέ ή αναψυκτικά, αλκοόλ, ακόμα και χυμούς, όταν αυτό που το σώμα μας θέλει και χρειάζεται  είναι καθαρό νερό. Οι οργανισμοί μας αποτελούνται από νερό περίπου 70% και τα αποθέματα του νερού  προσδίδουν τους  χυμούς για να κρατήσουν τα  πάντα σε ροή.

Καθώς αναπτύσσεσθε πνευματικά και  εξελίσσεσθε, θα αρχίσετε να απελευθερώνετε  τις τοξίνες και το σώμα σας γίνεται και αισθάνεται πιο ηλεκτρικό στη φύση του. Είναι πολύ σημαντικό να πίνετε άφθονο νερό για να βεβαιωθείτε ότι αυτή η αυξημένη ποσότητα της ενέργειας  μπορεί να ρέει εύκολα  σε όλο το σώμα σας.

Είναι ευνόητο να προτιμάτε Φυσικό μεταλλικό νερό.

Ενεργειακή Τεχνική Θεραπείας για να ισορροπείτε τα συναισθήματα σας

Τα συναισθήματα έχουν φυσικά πολύ μικρή διάρκεια ζωής. Σκοπός τους είναι να ρέουν μέσα μας, δεν πρέπει να παραμένουν κρατημένα  μέσα μας. Αυτό που συμβαίνει όμως είναι ότι συχνά αισθανόμαστε ένα συναίσθημα και αρχίζουμε να εμπλεκόμαστε με αυτό και έτσι  σταματά η ροή.

Κάθε φορά που θυμώνετε ή είστε ταραγμένοι ή αναστατωμένοι ή ανήσυχοι ή αγχωμένοι ή με ένταση, αμέσως να σταματάτε  αυτό που κάνετε και να προσπαθείτε  να καταλάβετε τι συναισθήματα αισθάνεσαι.

Με το να αναπνέετε  βαθιά μέσα στην καρδιά σας, ενώ έχετε την αίσθηση του συναισθήματος, μπορείτε να επιτρέψετε στο συναίσθημα να ρέει μέσα σας και να φύγει. Εάν κρατήσετε στο θυμό ή την ένταση ή το άγχος, είστε εμπλεκόμενοι με αυτό το μοτίβο στην κυτταρική μνήμη σας και με την πάροδο του χρόνου θα αρχίσει να εκδηλώνεται και να ωθείται στο φυσικό σώμα, σαν  πόνος ή ασθένεια. Έχω διαπιστώσει ότι πολλά αρνητικά συναισθήματα  αποθηκεύονται στο DNA.

Συνήθως  προσφέρω  στους πελάτες μου συνεδρίες καθαρισμού στο  DNA – που είναι ένας από τους γρηγορότερους και ευκολότερους τρόπους που ξέρω για να βοηθήσει τους ανθρώπους στην εκκαθάριση των αρνητικών  συναισθημάτων.

Ενεργειακή Θεραπευτική Τεχνική για την ισορροπία της Ψυχής σας

Πραγματικά, πιστεύω ότι  τα διατάγματα του ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ( ΕΙΜΙ)ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ

είναι ένας από τους πιο ισχυρούς τρόπους να εξισορροπήσετε τα πνευματικά σώματά σας. Μόλις περάσουν πέντε λεπτά κάθε πρωί πριν από την εργασία, πέντε λεπτά μετά τη δουλειά και πέντε λεπτά πριν πάτε για ύπνο λέγοντας φωναχτά, με το συναίσθημα:

«Εγώ είμαι η Αγάπη. ΕΙΜΑΙ ολόκληρος. ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ «, κλπ. Στα αλήθεια κάνει μια τεράστια διαφορά.

Ο διαλογισμός είναι επίσης χρήσιμος για πολλούς ανθρώπους, αλλά για πολλούς ανθρώπους, ο διαλογισμός μπορεί να είναι το περπάτημα στη φύση, το κολύμπι , να βυθίζετε  τον εαυτό σας στη μουσική ή στην αγαπημένη σας αγκαλιά… Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διαλογίζεται κανείς, αλλά το κλειδί είναι να μπεις σε μια κατάσταση της συνείδησης, όπου θα είσαι σε θέση απλά να ΕΙΣΑΙ με το ΕΙΝΑΙ. Παίρνει λίγο χρόνο για να το κάνουμε αυτό για αυτό εργασθείτε πάνω σε αυτό σε μικρές δόσεις – ακόμα και όταν χαλαρώνει το μυαλό σας για δύο λεπτά είναι σημαντικό  για κάποιον που δεν έχει ποτέ πριν διαλογισθεί.

Ενεργειακή Τεχνική Θεραπεία για τη Γείωση

Ένας από τους γρηγορότερους και ευκολότερους τρόπους για να γειώσετε  την ενέργειά σας είναι να κλείσετε τα μάτια σας ΝΑ πάρετε δέκα βαθιές αναπνοές & ΝΑ οραματιστείτε  το αγαπημένο δέντρο σας.

Προσποιηθείτε ότι είστε ένα δέντρο και οραματιστείτε  τα χέρια σας να  είναι κλαδιά. Να ακουμπάτε τα πόδια σας σταθερά στο έδαφος και να οραματιστείτε  χιλιάδες ρίζες να εκτείνονται βαθιά μέσα στη Γη. Αυτό είναι μια θαυμάσια  άσκηση  να κάνετε κάθε φορά που η ενέργειά σας είναι πραγματικά διάσπαρτη  ή αισθάνεστε στο διάστημα.

Το καλύτερο ?…..βγείτε έξω & αγκαλιάστε ένα αληθινό δένδρο.

Ενεργειακή  Θεραπευτική Τεχνική για το  φυσικό σας σώμα

Τα ανθρώπινα σώματα είναι πραγματικά ενεργειακά πεδία. Τα τρία βασικά στοιχεία που απαιτούνται για να διατηρηθεί ένα υψηλό επίπεδο ενέργειας είναι…..

Άφθονο καθαρό νερό κάθε μέρα για να λειτουργούν  άριστα. Επίσης, οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για να παρέχουν στον οργανισμό όλα τα θρεπτικά συστατικά που δεν παίρνουν από την διατροφή ιδιαίτερα αν τρώτε έξω ή παίρνετε  επεξεργασμένα τρόφιμα. Θα ενθαρρύνω τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν υγρές  βιταμίνες, επειδή αυτέ είναι ευκολότερες  για το σώμα να επεξεργαστούν – συχνά το σώμα δεν μπορεί να απορροφήσει όλα τα θρεπτικά συστατικά σε ένα χάπι βιταμίνης , από ότι  οι βιταμίνες που παραδίδονται σε υγρή μορφή.

Βέβαια συστήνω ωμά λαχανικά & φρούτα ως απαραίτητο συμπλήρωμα σε καθημερινή βάση, περιορισμό ζωικών προϊόντων & αποφυγή επεξεργασμένων τροφών .

Τα σώματα μας θέλουν πραγματικά το περπάτημα & τη κίνηση – το περπάτημα είναι θαυμάσιο  και κάθε μορφή κίνησης όπως η γιόγκα , ο χορός , η κολύμβηση είναι ωφέλιμα  για το σώμα. Η βαθιά αναπνοή είναι επίσης πολύ σημαντική για να εξασφαλίσουμε ότι το σώμα παίρνει αρκετό οξυγόνο για να λειτουργήσει καλά. Έχω διαπιστώσει ότι οι φυσικές θεραπευτικές συνεδρίες από το SPR ( Θεραπεία Πνευματικής Αναδόμησης για σωματοποιημένα θέματα ) που κάνω για τους πελάτες είναι πολύ χρήσιμη για την παροχή βοήθειας ώστε το φυσικό σώμα να επανέλθει σε μια κατάσταση ισορροπίας, καθώς και οι Συνεδρίες με το Κρυστάλλινο Ηχο σε πλήρη Οκτάβα & Νότες.

Χρησιμοποιώντας την αναπνοή σας για να διαλογίζεστε!

Ο διαλογισμός και η αναπνοή είναι πνευματικές πειθαρχίες που θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσει τα ενεργειακά σας πεδία και τη γείωση. Μάθετε πώς να διαλογίζεστε χρησιμοποιώντας την αναπνοή σας ως επίκεντρο. Καθίστε σε μια καρέκλα, τα πόδια στο έδαφος, σπονδυλική στήλη όρθια, τα χέρια ενωμένα και τα μάτια κλειστά. Πάρτε πέντε βαθιές αναπνοές και να αρχίσουν να επικεντρώνονται στο ρυθμό της αναπνοής σας. Πείτε «μέσα» καθώς εισπνέετε και το «έξω» καθώς εκπνέετε. Αν διασπασθείτε, μην σηκωθείτε.

Απλά επιστρέψετε στην εστίαση σας το συντομότερο δυνατόν. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος τρόπος για να διαλογίζεται. Ο διαλογισμός θα ηρεμήσει τελικά το νοητικό σώμα σας, εάν δεν παραιτηθεί τε τη πρώτη φορά.

Πολύ χρήσιμος ( ανάλογος με την αναπνοή) ο διαλογισμός της Βιπάσανα

Ποιοι  είναι οι καλύτεροι τρόποι για την ενσωμάτωση  της ενεργειακής μου θεραπείας;

Συχνά, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να κοιμηθείτε.

Αυτό επιτρέπει στο σώμα να ενσωματώσει την εμπειρία όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Έχοντας μια ισχυρή πρόθεση να δεχθείτε την  επούλωση/ίαση  και να αφήσουμε το παρελθόν να φύγει, βοηθά επίσης.

Μετά από μια θεραπευτική ενεργειακή συνεδρία , θα γίνει  αποτοξίνωση στο φυσικό σας σώμα.

Είναι πολύ σημαντικό να πίνετε άφθονο νερό για τις επόμενες ημέρες για να βοηθήσει το σώμα σας για να ξεπλύνετε τις τοξίνες που απελευθερώνονται μετά από μία από τις συνεδρίες μας. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι ζελέ βοηθά τους ανθρώπους να αφομοιώσουν λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε ασβέστιο. Λουτρά με θαλασσινό νερό είναι επίσης πολύ χρήσιμα καθώς & οι υπερτροφές ΝΟΝΙ ή σιταρόχορτο ( σε υγρή μορφή)

Συγχώρεση και την Υγεία

Οι άνθρωποι που βιώνουν κακή κατάσταση υγείας έχουν συχνά σημαντικά θέματα με το να  συγχωρούν  στη ζωή τους. Όταν κρατάμε αρνητικότητα /μνησικακία στο ενεργειακό μας πεδίο, αυτό αναπόφευκτα εκδηλώνεται ως φυσική δυσαρμονία ή κακή υγεία. Η Συγχώρεση είναι ο μεγαλύτερος τρόπος που οι άνθρωποι μπορούν να απελευθερώσουν την αρνητικότητα ή να την καθαρίσουν  το από τα ενεργειακά τους πεδία.

Όταν υπάρχουν τέτοια θέματα ακόμη & ασυνείδητα δίνω μία ατομική εργασία  Συγχώρεσης με μια τελετή συγχώρεσης που φυσικά για να ισχύει χρειάζεται νε την κάνουμε από τη καρδιά & όχι μηχανικά να είμαστε δλδ έτοιμοι να υπερβούμε το  Εγώ μας & να συγχωρέσουμε ότι & όποιον μας βαραίνει

Εξισορρόπηση  στο Σώμα, την Καρδιά, το Νου και την Ψυχή

Η Εξισορρόπηση στο σώμα σας, την καρδιά, το μυαλό και η ψυχή είναι το κλειδί για να γίνετε  ολόκληροι  και συνειδητοποιείτε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Είμαι μία ενεργειακή θεραπεύτρια  που έχει δουλέψει με εκατοντάδες ανθρώπους από όλο τον κόσμο, βοηθώντας τους να απελευθερώσουν αρνητικότητα, έτσι ώστε να μπορούν να ενσωματώνουν  την εσωτερική θεϊκότητα τους ή αλλιώς το Πνεύμα τους.

Πολλοί άνθρωποι  εστιάζονται τόσο εντατικά για την πνευματική ανάπτυξη που αγνοούν τις ανάγκες των σωμάτων τους,

Βιώνουν μέσα από τα ελεγχόμενα  συναισθήματα & λειτουργούν μέσα από το ΕΓΩ του Νου Είμαστε εδώ για να γειώσουμε  την ενέργεια του Πνεύματος στο σώμα, τα συναισθήματα και το μυαλό μας, καθώς και την εξέλιξη της ψυχής μας. Κάθε σώμα είναι σαν το πόδι μιας καρέκλας

Είναι ωραίο να μεγαλώσεις το ένα πόδι, αλλά αν δεν αυξήσεις & τα άλλα στο ίδιο χρονικό διάστημα, η θέση σας παίρνει απαίσια ταλάντευση και τελικά καταρρέει. Αν θέλετε να επικεντρωθείτε σε ένα πράγμα, να επικεντρωθείτε στην Συμπαντική αγάπη γιατί  η Συμπαντική αγάπη θεραπεύει το σώμα, ηρεμεί τα συναισθήματα, επιβραδύνει το μυαλό και προωθεί την ψυχή. Η διαδρομή που προτιμώ είναι να θεραπεύσω  το σώμα, μετά  τα  συναισθήματα,  κατόπιν το μυαλό και στη συνέχεια στην ψυχή ……..και στη συνέχεια πίσω στο σώμα για να επαναλάβω  τον κύκλο ξανά.

Με αυτό τον τρόπο νιώθω ότι μεγαλώνουν σε ένα διαρκώς διευρυνόμενο κύκλο.

Αυτό είναι πραγματικά όπως λειτουργεί & το Σύμπαν: Τα αστέρια είναι σαν σπείρες της ενέργειας – όπως την εικόνα του Βαν Γκογκ, Starry Night.

Μία από τις Νέες  θεραπευτικές συνεδρίες που προσφέρω στους πελάτες μου (με Κοσμικά  πρότυπα θεραπείας) ΚΟΣΜΙΚΟ ΦΩΣ™ ,συνεργάζεται με όλους τους φορείς αυτούς και βοηθά να καθαρίσουμε αρνητικότητα και να επαναφέρουμε την εκ νέου ισορροπία ώστε να επιτευχθεί μία νέα βαθμονόμηση σε όλα αυτά τα ενεργειακά πεδία.

Αυτό έχει ως στόχο την «Επιστροφή στην Εστία ™» στο αληθινό μας Σπίτι, εκεί που η ψυχή μας νιώθει ασφαλής  & οικεία

ΜΕ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΓΑΠΗ
*******ΚΑΛΛΙΣΤΩ******


Picture
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s