Η δύναμη τελειώνει εκεί που αρχίζει ο φόβος….


«Σας υπενθυμίζουμε ότι η δύναμη σας τελειώνει εκεί που αρχίζει ο φόβος σας. Αν φοβάστε κάτι είναι σαν να κολλάτε πάνω στο κεφάλι σας μια ταμπέλα που λέει : «Καλωσόρισες. Σε περιμένω μ’ανοιχτές αγκαλιές.»

Ο φόβος υπάρχει με σκοπό να σώσει τη ζωή σας, να σας εστιάσει στο παρόν, ώστε να κινηθείτε γρήγορα σε κρίσιμες περιστάσεις. Πολλές φορές αποδεικνύεται ωφέλιμος γιατί σας απομακρύνει από κάποιον κίνδυνο και σας οδηγεί στην ουσία της ζωής σας. Ωστόσο, όταν ο φόβος γίνεται τρόπος ζωής, κι όταν φοβάστε τη ζωή, κλείνετε το σώμα σας και σκοτώνεται τη ζωτική σας δύναμη. Αυτό δημιουργεί στρες, ασθένειες και γήρανση. Οι σκέψεις δημιουργούν την πραγματικότητα σας. ένα μέρος της μύησης της συνειδητότητας είναι η υπέρβαση της τοξικότητας και το υλικό σας σώμα χρειάζεται να προετοιμαστεί και να εξαγνιστεί περισσότερο σ’ αυτά που αποκαλείτε πρόθεση και θάρρος. Όταν ζείτε με φόβο, τα σκορπίζετε όλα. Σκορπίζετε τη δύναμή σας.

Επομένως για να συνειδητοποιήσετε κάτι που την παρούσα στιγμή δεν είναι οικείο στο λογικό σας νου, πρέπει να διατηρήσετε ξεκάθαρα την πρόθεσή σας και να έχετε τεράστιο κουράγιο,  εμπιστοσύνη και γαλήνη! Προσέξτε ακόμη να μη κλαψουρίζετε – είναι απώλεια ενέργειας. Αποδεχθείτε όλα όσα δημιουργείτε και να θυμάστε ότι υπάρχουν ευκαιρίες σε όλες τις καταστάσεις!»

Απόσπασμα απο το βιβλίο «ΓΑΙΑ»

my_soul_set_free_to_fly_by_corvidae65-d339cwj

 

 

 

ouranoskaigaia.wordpress.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s